Tes penuaan UV lan suhu

Tes penuaan UV lan suhu liyane sing diarani tes penuaan iklim kanggo mriksa kualitas bahan utawa produk yen cocog karo fungsi lan umur sing dikarepake.Tes iki simulasi kahanan cuaca sing beda-beda, kayata kelembapan sing dhuwur, radiasi UV sing dhuwur lan suhu sing dhuwur.

Kita nerusake test ing meh kabeh produk kabel nduwur sirah

- Klem jangkar

- Kabel fiber optik

- Penutupan sambungan serat optik

-Kothak distribusi serat optik

- Klem kabel drop FTTH

Kamar tes digawe kanthi otomatis, sing bisa nyegah kesalahane manungsa kanggo mesthekake keaslian lan presisi eksperimen kasebut.Prosedur tes penuaan iklim kalebu nglebokake produk menyang kamar kanthi preset asor, radiasi UV, suhu.

Test preformed dening rolas siklus Rising lan Mudhun kasebut kritéria.Saben siklus kalebu sawetara jam kahanan iklim agresif.Kabeh dikontrol dening radiometer, thermometer lsp. Radiasi, suhu, rasio kelembapan lan wektu duwe nilai sing beda adhedhasar standar IEC 61284 kanggo kabel serat optik nduwur sirah, lan aksesoris.

Kita nggunakake tes standar ing ngisor iki kanggo produk anyar sadurunge diluncurake, uga kanggo kontrol kualitas saben dina, kanggo mesthekake yen pelanggan bisa nampa produk sing cocog karo syarat kualitas.

Laboratorium internal kita bisa nindakake serangkaian tes jinis standar sing gegandhengan.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

sjdafg