Uji kekuatan tarik pungkasan

Tes kekuatan tarik pungkasan liyane sing diarani tes tegangan mekanik maksimal sing digunakake kanggo ngukur kemampuan kanggo nahan beban mekanik produk.

Iki minangka tes mekanik ing ngendi gaya tarik ditrapake ing materi saka loro-lorone nganti sampel ngganti wujud utawa pecah.Iki minangka tes umum lan penting sing nyedhiyakake macem-macem informasi babagan materi sing diuji, kalebu elongasi, titik ngasilake, kekuatan tarik, lan kekuatan utama materi.

Jera nerusake test iki ing ngisor produk

- Klem suspensi garis kutub

-Preformed wong grip

-ADSS galur buntu ends

- Pita baja tahan karat

- FTTH drop Clamps

- Tegangan klem

Tes ketahanan kanggo peralatan uji tension gagal ing tekanan mekanik lan termal kanthi tekanan osilasi duwe nilai sing beda-beda miturut standar IEC 61284 kanggo kabel serat optik nduwur sirah, lan aksesoris.

Kita nggunakake tes standar ing ngisor iki kanggo produk anyar sadurunge diluncurake, uga kanggo produksi saben dina, kanggo mesthekake yen pelanggan bisa nampa produk sing cocog karo syarat kualitas.

Laboratorium internal kita bisa nindakake serangkaian tes jinis standar sing gegandhengan.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

asgerg
111