Tes siklus suhu lan kelembapan

Tes siklus suhu lan kelembapan digunakake kanggo nguji lan nemtokake paramèter lan kinerja produk utawa bahan liwat owah-owahan suhu lan kelembapan kayata ing suhu lan kelembapan sing dhuwur utawa suhu lan kelembapan sing kurang.

Owah-owahan lingkungan kayata suhu lan asor banget mengaruhi kinerja materi lan produk.Kita preform tes iki dening nyemplungaken produk utawa aksesoris ing lingkungan gawean, mbabarake produk kanggo nemen suhu dhuwur, mboko sithik suda kanggo kurang suhu, banjur bali menyang dhuwur suhu.Siklus iki bisa diulang ing kasus tes linuwih utawa syarat pelanggan.

Jera nerusake test iki ing ngisor produk

- Kabel drop serat optik FTTH

- Klem kabel drop FTTH

- Clamps Aerial utawa ndhukung ndhukung

Tes standar sing umum dirujuk menyang IEC 60794-4-22.

We ngedol produk kanggo liwat 40 negara ing donya, sawetara negara duwe suhu dhuwur utawa kurang nemen, kaya Kuwait lan Rusia.Uga sawetara negara duwe udan terus-terusan lan asor dhuwur kaya Filipina.Kita kudu nggawe manawa produk kita bisa ditrapake ing kahanan cuaca sing beda-beda lan tes iki bisa dadi ujian sing apik kanggo kinerja produk.

Testing kamar simulasi kahanan cuaca beda, sawetara suhu luwes saka peralatan punika +70 ℃ ~ -40 ℃ lan asor sawetara 0% ~ 100%, kang isine paling nggronjal lingkungan ing donya.Kita uga bisa ngontrol tingkat suhu utawa asor munggah lan mudhun.Keperluan tes kanggo suhu utawa kelembapan bisa disetel kanggo ngindhari kesalahan manungsa lan njamin keaslian lan akurasi eksperimen kasebut.

Kita nindakake tes iki ing produk anyar sadurunge diluncurake, uga kanggo kontrol kualitas saben dina.

Laboratorium internal kita bisa nindakake serangkaian tes jinis standar sing gegandhengan.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

sdgssgsdg