Tes impact mekanik

Tes dampak mekanik (IMIT) liyane sing diarani tes kejut mekanik, tujuane tes iki yaiku kanggo nemtokake manawa sifat produk bakal diganti nalika produk kena pengaruh ing suhu normal.Liwat tes iki, kita bisa mriksa stabilitas produk sajrone transportasi utawa instalasi.

Jera preforms test ing ngisor produk

- Klem kabel FTTH

- Kothak terminasi serat optik, soket

- Penutupan sambungan serat optik

Pengujian dampak langsung lan ngrusak, karusakan ora bakal kedadeyan kanggo mengaruhi kinerja produk sing bener ing suhu kisaran.Majelis produk bisa diselehake ing peralatan test lan test kanggo impact saka ndhuwur lan saka sisih, dening panggonan metallic lan anvil saka massa beda, bobot silinder Mudhun bebas liwat kadohan dituduhake lan mlayu produk dites.

Standar tes miturut IEC 61284 kanggo kabel lan aksesoris serat optik nduwur sirah.Kita nggunakake tes standar ing ngisor iki kanggo produk anyar sadurunge diluncurake, uga kanggo kontrol kualitas saben dina, kanggo mesthekake yen pelanggan bisa nampa produk sing cocog karo syarat kualitas.

Laboratorium internal kita bisa nindakake serangkaian tes jinis standar sing gegandhengan.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

odsog