Tes kekerasan material

Tes pangukuran kekerasan digunakake kanggo mesthekake yen produk utawa materi bisa nolak impact mekanik sajrone instalasi utawa digunakake karo produk liyane sing relevan.Iki minangka salah sawijining indeks penting kanggo ndeteksi sifat bahan, tes kekerasan bisa nggambarake bedane komposisi kimia, struktur jaringan lan teknologi perawatan bahan.

Tujuan utama tes kekerasan yaiku kanggo nemtokake kesesuaian bahan kanggo aplikasi tartamtu.Bahan umum kayata baja, plastik, pita nduweni resistensi kanggo deformasi, mlengkung, kualitas tapak, tension, tindikan.

Jera nerusake test iki ing ngisor produk

- Klem serat optik

-Kothak distribusi serat optik

- kurung FTTH

- Kabel drop fiber optic

- Penutupan sambatan serat optik

Kita nggunakake mesin uji kekerasan rockwell manual kanggo nguji produk lan bahan logam besi, uga nggunakake mesin uji kekerasan pantai kanggo nguji bahan plastik lan pita.

Kita nggunakake peralatan tes ing tes kualitas saben dina, supaya pelanggan bisa nampa produk sing cocog karo syarat kualitas.Laboratorium internal kita bisa nindakake serangkaian tes jinis standar sing gegandhengan.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

hardness test machine