Test selipan lan bali mundhut

Mundhut sinyal, sing dumadi ing dawa link serat optik, diarani mundhut selipan, lan tes mundhut selipan kanggo ngukur mundhut cahya katon ing inti serat optik lan sambungan kabel serat optik.Pangukuran jumlah cahya sing dibayangke bali menyang sumber diarani tes bali mundhut.lan mundhut sisipan lan mundhut bali kabeh diukur ing decibel (dBs).

Preduli saka jinis, nalika sinyal lelungan liwat sistem utawa komponen, daya (sinyal) mundhut ora bisa diendhani.Nalika cahya liwat serat, yen mundhut cilik banget, iku ora mengaruhi kualitas sinyal optik.Sing luwih dhuwur mundhut, luwih murah jumlah sing dibayangke.Mulane, sing luwih dhuwur mundhut bali, ing ngisor bayangan lan luwih apik sambungan.

Jera nerusake test ing ngisor produk

- Kabel drop fiber optic

- Adaptor serat optik

- Kabel patch serat optik

- Serat optik pigtails

- Serat optik PLC splitter

Kanggo tes sambungan inti serat dilakokno dening standar IEC-61300-3-4 (Metode B).Prosedur IEC-61300-3-4 (Metode C) standar.

Kita nggunakake peralatan tes ing tes kualitas saben dina, Kanggo mesthekake pelanggan bisa nampa produk sing cocog karo syarat kualitas.Laboratorium internal kita bisa nindakake serangkaian tes jinis standar sing gegandhengan.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

sdgsg