Tes ketebalan galvanisasi

fitting hardware baja sing galvanis duwe resistance karat ing lumahing.Iku nggunakake elektrolisis kanggo mbentuk seragam, kandhel, uga-ikatan logam utawa alloy simpenan ing lumahing workpiece.Lan ngukur test saka kekandelan galvanizing digunakake kanggo mesthekake kualitas pangayoman seng kanggo mesthekake produk wis pangayoman tepat ing kahanan cuaca atos beda.

Jera nerusake test ing ngisor produk

- bracket kabel serat optik

- Klem kabel serat optik

Kita nggunakake tes standar ing ngisor iki kanggo produk anyar sadurunge diluncurake, uga kanggo kontrol kualitas saben dina, kanggo mesthekake yen pelanggan bisa nampa produk sing cocog karo syarat kualitas.

Laboratorium internal kita bisa nindakake serangkaian tes jinis standar sing gegandhengan.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

sddfgsdg