Tes tahan geni

Tes tahan geni liyane sing diarani tes tahan api digunakake kanggo njamin safety geni produk utawa bahan kita lan kanggo ngukur syarat respon geni.Kita kudu nindakake tes iki kanggo mriksa ketahanan geni, utamane produk sing kudu ditrapake ing lingkungan sing ekstrem.

Jera nerusake test iki ing ngisor produk

- Kabel drop fiber optic

Tes tahan geni dioperasikake kanthi tungku vertikal miturut standar IEC 60332-1, IEC 60332-3.Peralatan tes digawe kanthi otomatis, sing bisa nyegah kesalahane manungsa kanggo mesthekake keaslian lan presisi eksperimen kasebut.

Kita nggunakake tes standar ing ngisor iki kanggo produk anyar sadurunge diluncurake, uga kanggo kontrol kualitas saben dina, kanggo mesthekake yen pelanggan bisa nampa produk sing cocog karo syarat kualitas.

Laboratorium internal kita bisa nindakake serangkaian tes jinis standar sing gegandhengan.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

aggdsg