Tes refleksi inti serat optik

Tes refleksi inti serat optik ditindakake kanthi Optical Time Domain Reflectometer (OTDR).Yaiku piranti sing digunakake kanggo ndeteksi kesalahan ing link serat optik saka jaringan komunikasi.OTDR ngasilake pulsa ing jero serat kanggo dites kanggo kesalahan utawa cacat.acara beda ing serat nggawe Rayleigh bali buyar.Pulsa bali menyang OTDR lan kekuwatane banjur diukur lan diwilang minangka fungsi wektu lan diplot minangka fungsi regangan serat.Kekuwatan lan sinyal bali ngandhani babagan lokasi lan intensitas fault saiki.Ora mung pangopènan, nanging uga layanan instalasi line optik nggunakake OTDRs.

OTDR migunani kanggo nguji integritas kabel serat optik.Bisa verifikasi mundhut sambatan, ngukur dawa lan nemokake kesalahan.OTDR uga umum digunakake kanggo nggawe "gambar" kabel serat optik nalika mentas diinstal.Mengko, mbandhingake bisa digawe antarane tilak asli lan tilak kapindho dijupuk yen ana masalah.Nganalisa tilak OTDR tansah digawe luwih gampang dening duwe dokumentasi saka tilak asli sing digawe nalika kabel wis diinstal.OTDR nuduhake sampeyan ing ngendi kabel diakhiri lan konfirmasi kualitas serat, sambungan lan splices.ngambah OTDR uga digunakake kanggo ngatasi masalah, awit padha bisa nuduhake ngendi break ing serat nalika ngambah dibandhingake dokumentasi instalasi.

Jera nerusake tes kabel drop FTTH ing dawa gelombang (1310,1550 lan 1625 nm).Kita nggunakake EXFO FTB-1 ing tes kualitas iki.Priksa kualitas kabel kanggo mesthekake yen pelanggan bisa nampa produk sing cocog karo syarat kualitas.

Kita nindakake tes iki ing saben kabel sing diprodhuksi.
Laboratorium internal kita bisa nindakake serangkaian tes jinis standar sing gegandhengan.
Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Refection test