Tes penuaan korosi

Tes penuaan korosi liyane sing diarani tes ruang asin.Test simulates kahanan cuaca beda, asor dhuwur, karat agresif, suhu dhuwur kanggo netepke resistance karat produk utawa spare parts logam.Tes iki mbantu kita mriksa kualitas produk utawa bahan kanggo mesthekake yen produk bisa ditrapake ing kahanan iklim sing angel.

Kita nerusake tes iki ing produk ing ngisor iki

- FTTH drop wire clamp

- kurung FTTH

- Pita baja tahan karat

- Gesper baja tahan karat

-Aksesoris logam sing relevan

Kamar tes digawe kanthi otomatis, sing bisa nyegah kesalahane manungsa kanggo mesthekake keaslian lan presisi eksperimen kasebut.Test simulates kahanan cuaca segara cedhak karo bahan korosif: natrium klorida lan bakal ngrusak fitting logam.Tes iki minangka salah sawijining sing paling penting kanggo fitting logam, kaya kabel bal tension, lan cangkang klem tension, bagian logam penutupan sambungan serat optik.

Karat, suhu, rasio kelembapan lan wektu duwe nilai sing beda-beda miturut standar IEC 61284 kanggo kabel serat optik nduwur sirah, lan aksesoris.Laboratorium internal kita bisa nindakake serangkaian tes jinis standar sing gegandhengan.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

dsiogg