Lingkup Pengujian Laboratorium

Garis Jera setya ngasilake produk serat optik sing berkualitas lan dipercaya kanggo para pelanggan.Kita ora mung peduli babagan fasilitas produksi nanging uga tes kinerja produk.Peralatan tes lan alat ukur sing paling lengkap lan dibutuhake dilengkapi ing laboratorium internal jera kanggo tes kualitas saben dina utawa tes kinerja produk anyar.

Kita duwe insinyur sing berpengalaman kanggo nerusake lan ngoperasikake tes kinerja produk utawa aksesoris sing gegandhengan kanggo nyukupi macem-macem syarat saka pelanggan.Uga ing proses pangembangan produk anyar, kita uga bakal nggunakake peralatan sing cocog kanggo nguji kinerja produk kanggo nyukupi standar kualitas.Kabeh prestasi produk kita adhedhasar kawruh kita, sing lair saka pengalaman akeh tes lan kawruh produk.

Jera bisa nindakake seri tes jinis standar kanggo produk kabel serat optik:

1)Tes penuaan UV lan suhu

2)Tes penuaan korosi

3)Uji kekuatan tarik pungkasan

4)Tes impact mekanik

5)Tes ketebalan galvanisasi

6)Tes kekerasan material

7)Tes tahan geni

8)Test selipan lan bali mundhut

9)Tes refleksi inti serat optik

10)Tes siklus suhu lan kelembapan

Kabeh produk lan aksesoris serat optik lulus tes seri miturut IEC 61284 lan 60794.

Sugeng rawuh, sampeyan bakal entuk macem-macem produk kanthi kualitas sing dipercaya, rega sing kompetitif, pangiriman paling cepet lan layanan sing antusias!

 

Laboratory testing scope(1)