TANGGUNGJAWAB JAMINAN

Garis Jera selaras karo sistem manajemen mutu ISO9001.

Kanggo produk sing kita produksi, kita njupuk tanggung jawab jaminan kualitas,

Temokake kasus khas ing ngisor iki sing gegandhengan:

-Jaminan produk dhisikan kanggo kabeh item - 5 taun saka tanggal pangiriman.

-Ing kahanan khusus tanggung jawab njamin lengkap bisa dijupuk.

-Jaminan produk ngirim ora nutupi kasus: item salah dhawuh, salah instalasi dening pangguna pungkasan, utawa salah warehousing dening pangguna pungkasan.

-Jaminan produk bakal dirembug yen ana pihak katelu (perusahaan transportasi dll) sing melu kesepakatan kasebut.

- Sembarang saka 3rdbadan pengawasan partai (SGS, BV etc) tampi diutus kanggo mriksa barang sadurunge pangiriman.Uga conto saka kumpulan bisa uga dikirim menyang sampeyan sadurunge dikirim.

Jera ngerti pentinge kualitas produk kanggo perusahaan lan kita ora nggunakake bahan bekas.Selaras karo kualitas ketat control, kang nggawe kita luwih kapercayan ing produk kita lan ngidini gawe marem akeh customer sak globe.

Kita duwe laboratorium ing situs, sing nindakaketes penting, sesuai karo standar inspeksi kualitas Eropa.Tes kalebu tes penuaan UV lan suhu, Tes penuaan Korosi, Tes kekuatan tarik Ultimate, Tes Impact Mekanik, Tes perakitan suhu rendah, Tes ketebalan galvanisasi, Tes kekerasan material, Tes tahan geni, Tes Bersepeda Suhu lan Kelembapan dll.

Tujuane yaiku nggawe hubungan kerjasama jangka panjang lan stabil karo para pelanggan.Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

图片1图片2