FAQ

1.Apa sampeyan produsen langsung?

--Ya, kita pabrik langsung karo taun pengalaman.

2. Where is pabrik Panjenengan?

--Pabrik kita dumunung ing China, Yuyao Ningbo Zhejiang, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita.

3. Napa aku kudu milih sampeyan minangka supplier?

--Rega sing kompetitif banget

- Kita ngasilake set lengkap produk, kanggo penyebaran kabel serat optik

- Kita duwe tingkat kualitas sing stabil banget, lan mung nggunakake 1stbahan baku kelas.

- Produk kita diatur supaya bisa digunakake ing sawijining sistem.

- Sampeyan bakal diwenehi kaluwihan tambahan (efisiensi biaya, penak aplikasi, panggunaan produk anyar) kanthi nggunakake set produk, kayata kabel + klem + kothak.

4. Apa istilah dagang lan syarat pembayaran sampeyan?

--We nampa istilah perdagangan FOB, CIF, lan kanggo pembayaran kita nampa T / T, L / C ing ngarsane.

5. Bisa nampa pesenan OEM?

--Ya, kita bisa nggawe desain kemasan klien, jeneng merek, lsp miturut syarat.

6. Kepiye kapasitas R & D sampeyan?

--We duwe departemen RnD lan kita nimbang ngenalke owahan kanggo produk saiki gumantung ing requirement project, lan ngembangaken produk anyar kanggo sampeyan.

7. Apa MOQ pelanggan anyar sampeyan?

- Ora ana kritéria MOQ kanggo urutan pisanan.

8. Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto gratis?

--We biasane nyedhiyani conto.

9. Bakal kualitas produk dhawuh padha kanggo sampel apa aku wis dikonfirmasi?

--Ya, kualitas produk pesenan mesthi padha karo kualitas conto sing wis dikonfirmasi.

10. Kepiye layanan sawise pre-sales lan sawise-sales sampeyan?

-- We nyedhiyanijaminan produk.Visi kita yaiku mbangun hubungan jangka panjang karo sampeyan.Nanging ora pesen siji dijupuk.

11. Ing endi aku bisa ndeleng informasi luwih lengkap babagan pabrik sampeyan?

Kunjungi saluran youtube kami:https://www.youtube.com/watch?v=DRPDnHbVJEM&t

Lan ngirim email:info@jera-fiber.com kanggo duwe informasi liyane.