Ekspor Pengiriman

Serat JERA nyedhiyakake produk sing berkualitas lan layanan sing paling apik kanggo para pelanggan.

Apa sing kita preduli ora mung kualitas produk, nanging uga kondisi produk sawise dikirim lan transportasi tangan kaping 3.Utamane kanggo kiriman LCL, Bisa uga ana akeh transportasi sadurunge barang tekan tujuan pungkasan, lan sistem pengepakan internal kita bisa nggawe manawa paket kasebut cukup kuat kanggo nyegah karusakan produk sajrone transportasi.

Kita bakal mbantu para pelanggan nemokake cara pengepakan sing paling efisien lan cocog sajrone negosiasi pesenan tuku, sing bakal mbantu ngirit biaya.

Biasane kita nyedhiyakake pelanggan cara pengepakan ing ngisor iki:

1. karton kualitas dhuwur.Cara paket iki biasane ditrapake kanggo ngemas produk bobot entheng kayata kabel serat optik, clamp kabel drop, kothak distribusi serat optik lan liya-liyane.

asuguygfy1

2.Karton kualitas dhuwur plus polybag.Cara paket iki biasane ditrapake kanggo ngemas produk abot kayata pita baja tahan karat, gesper baja tahan karat, aksesoris tegangan medium lan tegangan dhuwur, bolt kutub baja utawa kurung.

asuguygfy1

3. Pallet kayu sing disesuaikan.Sawetara pelanggan njaluk pallet kanggo ngirim kargo nalika nindakake LCL utawa FCL.Cara paket iki ditrapake kanggo ngemas produk cahya kayata fitting kabel ABC tegangan rendah, konektor tindikan terisolasi, lug kabel, aksesoris kabel FTTH lan liya-liyane.

asuguygfy1

4. Kothak kayu.Ditrapake kanggo casting logam paling abot utawa fitting palsu.Kayata socket eye, clevis, ball eye guy grip dll.

asuguygfy1

Welcome kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap!Sampeyan bakal entuk macem-macem produk FTTX sing kompetitif kanthi kualitas unggul, pangiriman paling cepet lan layanan apik saka Jera.