UNDUH KATALOG

Kita minangka produsen langsung sing ngasilake solusi lengkap produk kanggo penyebaran FTTX ruangan & njero ruangan.

Produk utama kita kalebu:

● Kabel serat optik, kayata kabel drop FTTH, kabel mini-ADSS.

● mandap Serat optik, kothak distribusi kanggo penyebaran kabel serat FTTH.

● Clamps tension kabel serat, kanggo kabel serat optik ADSS, FTTH, Fig.8 kanggo mbangun garis serat optik njero ruangan lan ruangan.

● Helical wire dead end grips - Pita baja tahan karat, alat.

Kita wis ngenalake akeh kawruh teknik, kanggo menehi kapercayan sing paling apik nalika milih solusi.Produk kita dirancang supaya trep kanggo aplikasi kanthi cepet. Kita duwe laboratorium ing situs, sing nindakake tes penting, sesuai karo standar inspeksi kualitas Eropa.

Sugeng rawuh kanggo ngundhuh katalog kita lan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

pdf(1) KABEL FIBER OPTIK, KLAMP, KOTAK UNTUK OUTDOOR & INDOOR FTTX DEPLOYMENT https://www.jera-fiber.com/uploads/JERA-FIBER-OPTIC-CABLES-CLAMPS-BOXES-FOR-OUTDOOR-AND-INDOOR-FTTX-DEPLOYMENT-2022.pdf

https://www.jera-fiber.com/uploads/JERA-FIBER-OPTIC-CABLES-CLAMPS-BOXES-FOR-OUTDOOR-AND-INDOOR-FTTX-DEPLOYMENT-2022.pdf

Sugeng rawuh kanggo nonton kitayoutubesaluran kanggo informasi luwih lengkap.