Sertifikasi

Garis Jera beroperasi miturut standar ISO 9001: 2015, sing ngidini kita adol menyang luwih saka 40 negara lan wilayah kayata CIS, Eropa, Amerika Selatan, Afrika Timur Tengah, lan Asia.Kita mesthi rumangsa manawa prestasi kita ana hubungane langsung karo kualitas produk sing ditawakake.

Produk kita qualified dening standar CE.

Epson iPrint

SGS

dafegtge

dafegtge