Keuntungan Kanggo Karyawan

Jera setya nyedhiyakake program keuntungan sing kompetitif lan komprehensif kanggo karyawan.Keuntungan kita kalebu rincian ing ngisor iki:

sddgggr

Paket Pembayaran Menarik

Jera nawakake karyawan paket gaji sing menarik lan lingkungan kerja sing nyengkuyung wutah lan pembangunan.

Saliyane gaji sing kompetitif, kita nyedhiyakake macem-macem keuntungan kanggo staf sing kalebu ganjaran sales Tim, kesejahteraan lelungan Staff, subsidi liburan Tradisional lan liya-liyane. kualifikasi lan ngasah kemampuan kanggo nggawe prabédan nyata ing mangsa.

sddgggr

Kesehatan lan Kesejahteraan

Jera nggatekake kesehatan fisik lan mental saben karyawan.

Kita nyedhiyakake asuransi jiwa dhasar lan mriksa kesehatan kanthi rutin.Kita nganakake rembugan babagan kesejahteraan lan kegiatan mbangun tim kanggo mbantu wong-wong kita rumangsa apik lan nggawe pangerten & hubungan sing jero ing antarane kita.

sddgggr

Paid Time Off (PTO)

Jera nawakake wektu mbayar loman kanggo wektu liburan taunan lan preian tradisional nasional.Kita ngerti regane duwe wektu adoh saka pakaryan, ngidini karyawan duwe kesempatan kanggo nyegerake awake dhewe lan duwe kahanan sing luwih apik kanggo urip lan kerja.

Kajaba iku, kita mbayar wektu ikatan bayi lan lara kerja, sing mbantu karyawan entuk tunjangan urip dhasar nalika ora kerja.

sddgggr

Latihan lan Ngembangake

Jera pitados bilih prestasi lan kasugihan perusahaan gumantung ing wong, kita nandur modal ing karyawan ing saindhenging kariré karo perusahaan kanggo bantuan wong kanggo kebak ngembangaken talents lan expertise.

Kita nyedhiyakake pelatihan lan pangembangan kanggo nambah kompetensi wong-wong kita lan nglengkapi katrampilan, kalebu pangembangan kepemimpinan, manajemen proyek, katrampilan adol lan negosiasi, manajemen kontrak, pembinaan lan manajemen hubungan pelanggan. peran saiki nanging uga nyiapake kanggo njupuk posisi sing luwih tantangan ing mangsa ngarep.