Babagan awake dhewe

YUYAO JERA LINE FITTING CO., LTD punika 2012 diadegaké, akeh pabrik, kang mrodhuksi solusi lengkap produk kanggo penyebaran kabel serat optik dening FTTX lan FTTH teknologi ing ruangan, njero ruangan aplikasi lemah.Pabrik Jera nduweni prasarana fasilitas lengkap kanggo ngasilake komponen kabel serat optik kanggo konstruksi jaringan telekomunikasi.

Waca liyane

Misi kita yaiku nyukupi panjaluk pasar liwat pangembangan teknologi ing sektor bisnis sing gegandhengan nganti tingkat paling dhuwur kanthi nggunakake inovasi lan ngerti kepiye.

Visi kita yaiku kanggo nggayuh kemungkinan suppling kanthi nggawe kompleks produk sing komprehensif lan dipercaya kanggo pambangunan jaringan telekomunikasi.

Rangkaian produk utama kita kalebu:

● Kabel FTTH lan ADSS serat optik

● Klem gulung FTTH, kurung kawat gulung FTTH.

● Clamps kabel serat optik lan krenjang kanggo ADSS lan Figure 8 kabel utusan.

● Kothak terminasi serat optik, FTB

● Penutupan sambungan serat optik.FOSC

● Helical wire guy grip kanggo ADSS lan Figure 8 kabel utusan.

● Gegandhengan karo pasif distribusi jaringan optik produk serat optik, Applied ing konstruksi jaringan FTTx.

Pabrik serat Jera nduweni kapasitas 2500 meter persegi, duwe puluhan unit peralatan sing terus berkembang.

Pabrik Jera beroperasi miturut ISO 9001: 2015, iki ngidini kita adol menyang luwih saka 40 negara lan wilayah kayata Eropa, CIS, Amerika Selatan lan Lor, Timur Tengah, Afrika, lan Asia.

Kualitas produk Jera diverifikasi kanthi kolaborasi utilitas telekomunikasi lan laboratorium pihak katelu supaya bisa nyukupi peraturan lan standar pasar lokal para pelanggan.Kita mriksa kabeh produk ing laboratorium pabrik kanggo nyukupi syarat lokal lan standar nasional para pelanggan.

Muga-muga bisa nyukupi kabutuhan pelanggan kanthi desain produk sing trep, rega sing padha, kualitas yakin, OEM fleksibel lan layanan R&D sing cepet.

Saben dina kita nambah macem-macem produk kanggo entuk tantangan anyar ing pasar global.

Sugeng rawuh ing kerjo bareng, niat kita setya mbangun hubungan bisnis jangka panjang kanthi rega sing adil, layanan lengkap lan solusi produk sing dipercaya.