Grup Produk

Pabrik Langsung, Rega Kompetitif
Kualitas dipercaya, RnD & Jaminan Produk

Babagan awake dhewe

Produk Kabel Serat Optik Kanthi Kualitas Bisa Dipercaya Lan Rega Kompetitif Saka Pabrik

Didegaké ing 2012,Yuyao Jera Line Fitting Co., Ltd.minangka pabrik sing akeh, sing ngasilake solusi lengkap produk kanggo penyebaran kabel serat optik kanthi teknologi FTTX lan FTTH ing aplikasi njero ruangan ruangan ruangan.Pabrik Jera nduweni prasarana fasilitas lengkap kanggo ngasilake komponen kabel serat optik kanggo konstruksi jaringan telekomunikasi.

Rangkaian produk utama kita kalebu:

● Kabel FTTH lan ADSS serat optik

● Klem gulung FTTH, kurung kawat gulung FTTH.

● Clamps kabel serat optik lan krenjang kanggo ADSS lan Figure 8 kabel utusan.

● Kothak terminasi serat optik, FTB

● Penutupan sambungan serat optik.FOSC

● Helical wire guy grip kanggo ADSS lan Figure 8 kabel utusan.

● Gegandhengan karo pasif distribusi jaringan optik produk serat optik, Applied ing konstruksi jaringan FTTx.

Apa Pilih Kita

  • COMPETITIVE  PRICE

    HARGA KOMPETITIF

  • MANUFACTURER  RND

    PRODUSEN RND

  • QUALITY  GUARANTEE

    JAMINAN KUALITAS

  • COMPLETE  SOLUTION

    SOLUSI LENGKAP