Produk Kita

Serat Optik PLC Splitter

Splitter PLC optik serat, uga diarani splitter ciruit gelombangguide planar, minangka piranti sing dikembangake kanggo mbagi siji utawa rong balok cahya kanthi seragam utawa nggabungake pirang-pirang sinar dadi siji utawa loro balok cahya. Piranti khusus lan duwe akeh terminal input lan output sing digunakake akeh ing jaringan optik pasif (GPON, FTTX, FTTH).

Splitter PLC nyedhiyakake solusi distribusi cahya sing murah kanthi stabilitas lan reliabilitas sing dhuwur, konektor pungkasan sing ditutup yaiku 1 * 2, 1 * 4, 1 * 8, 1 * 16, 1 * 32, 1 * 64 SC / APC utawa SC / UPC.

Jera nyedhiyakake splitter kabel serat optik kalebu:
 
1) Splitter PLC Fiber optik serat
2) Splitter Kaset PLC Mini
3) Splitter PLC, modul ABS
4) Splitter PLC serat bare spl Splitter PLC tanpa blokir)
 
Splitter PLC kaset Jera kanthi kinerja sing konsisten, kerugian Insertion optik sing kurang, Kerugian gumantung polarisasi kurang, reliabilitas lan stabilitas sing dhuwur, karakteristik lingkungan lan mekanik sing unggul, lan instalasi cepet.

Kanggo ngadhepi panjaluk bandwidth sing luwih dhuwur, kita butuh instalasi sing cepet, splitter PLC sing dipercaya kanggo nyedhiyakake link serat optik sajrone konstruksi jaringan FTTX lan PON. Splitter PLC ngidini pangguna nggunakake antarmuka jaringan PON siji, nggedhekake kapasitas pangguna jaringan serat optik, lan menehi solusi paling apik kanggo para pangembang jaringan.

Mangga dihubungi kanthi cepet kanggo informasi mbesuk.