Produk Kita

Splitter PLC optik serat

Katrangan singkat:

Informasi produk Fiber optik PLC (sirkuit gelombang ringan Planar) splitter liyane sing diarani splitter PLC serat tanpa blok, minangka jinis piranti manajemen daya optik sing digawe kanthi nggunakake teknologi gelombang gelombang optik silika kanggo nyebarke sinyal optik saka Kantor Pusat (CO) menyang sawetara lokasi sing premis. Splitter fiber optic minangka salah sawijining produk ODN sing cocog kanggo jaringan PON sing bisa dipasang ing kaset pigtail, instrumen tes lan sistem WDM, sing nyilikake pendhudhukan ruang angkasa. ...


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Informasi produk

    Serat optik PLC (sirkuit gelombang ringan Planar) liyane sing diarani splitter PLC serat tanpa blok, minangka jinis piranti manajemen daya optik sing digawe kanthi nggunakake teknologi gelombang gelombang optik silika kanggo nyebar sinyal optik saka Kantor Pusat (CO) menyang pirang-pirang lokasi sing premis. 

    Splitter fiber optic minangka salah sawijining produk ODN sing cocog kanggo jaringan PON sing bisa dipasang ing kaset pigtail, instrumen tes lan sistem WDM, sing nyilikake pendhudhukan ruang angkasa.

    Fitur Utama:

    Kerugian sisipan sithik (IL)
    Kerugian gumantung ing polarisasi sing kurang (PDL)
    Struktur kompak ngidini ditrapake nganggo macem-macem kothak mandap
    Instalasi FTTH sing gampang lan murah
    Stabilitas lingkungan sing apik banget
    Rega kompetitif

    Spesifikasi teknis:

    Jinis

    1 × 2

    1 × 4

    1 × 8

    1 × 16

    1 × 32

    1 × 64

    Panjang gelombang operasi (nm)

    1260-1650

    Kekandelan serat optik, mm mmmm

    0,9

    Jinis serat optik

    G657A1, G657A2

    Jinis adaptor

    SC

    Jinis Polandia

    APC

    Kelangan sisipan (dB)

    Khas

    3.6

    7.2

    10.5

    13.5

    17

    19.5

     

    Maksimal

    3.8

    7.4

    10.7

    13.8

    16.8

    21

    Seragam (dB)

    Khas

    0,4

    0,5

    0,6

    1

    1

    2

     

    Maksimal

    0,6

    0,6

    0,8

    1.2

    1.5

    2.5

    Kerugian Gumantung Polarisasi (dB)

    Khas

    0,1

    0,1

    0,15

    0,2

    0,2

    0,2

     

    Maksimal

    0,15

    0,15

    0,25

    0,3

    0,3

    0,3

    Kerugian gumantung dawa (dB)

    Khas

    0,1

    0,1

    0,15

    0,3

    0,3

    0,3

     

    Maksimal

    0,2

    0,3

    0,3

    0,5

    0,5

    0,5

    Mundur (dB)

    Maksimal

    55/50

    Directivity (dB)

    Maksimal

    55

    Suhu operasi ℃

    -20 nganti 85

    Suhu panyimpenan ℃

    -40 nganti 85

    Panjang serat optik (m)

    0,5, 1.0, 1.5

     

    Area aplikasi:

    Instalasi FTTH ing njero ruangan lan njaba

    Jaringan optik pasif (PON)

    Sistem sensor serat optik

    Ing pamisah PLC tanpa blok bisa ngidini antarmuka jaringan GPON bisa dituduhake ing antarane akeh pelanggan lan ngidini panyedhiya layanan ngaktifake aplikasi intensif bandwidth. Splitter blockless nduweni ukuran cilik, yaiku pilihan menengah antara miniaturisasi volume lan proteksi serat sing dipercaya. Cocog kanggo dipasang ing desain lan manufaktur sistem Splitter PLC sing ditawakake yaiku: 1 × 2, 1 × 4, 1 × 8, 1 × 16, 1 × 32,1 × 64.

    Paket splitter PLC iki yaiku kothak karton sing sederhana. Cara kemasan palet uga kasedhiya, priksa rincian liyane babagan penjualan.

    Jera baris digunakake miturut ISO 9001: 2015, iki ngidini kita adol menyang luwih saka 40 negara lan wilayah kayata CIS, Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika, lan Asia.

    Kita nyedhiyakake aksesoris kabel serat optik kanggo konstruksi FTTH lan nyedhiyakake kabeh kit aksesoris kanggo para pelanggan, kayata kabel serat optik, klem kabel, krenjang kabel, kothak mandap serat optik, adaptor, kabel tambalan lan sapanunggalane.

    Sugeng kontak karo kita babagan Rega pamisah serat optik PLC.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita