Lokakarya majelis Prodcut

Serat Jera duwe 3 majelis ing bengkel majelis. Umume produk sing diprodhuksi kalebu 4 utawa luwih. Produk rampung kudu dipasang ing lini produksi, lan banjur dikemas. Kita nggunakake teknologi sistem conveyor kanggo nyepetake efisiensi perakitan

Ing lokakarya majelis, kita nglumpuk:

-Kothak LEMBUT lan penutupan sambatan FTTH

-Labuh jangkar kabel lan penjepit suspensi

-jepit kabel ngeculake

-Klem jangkar kabel listrik

-Klem penundaan kabel voltase murah

-Sambung koneksi tindikan

-Gulung lug kabel sirah lan konektor

Kita duwe 7 langkah menyang garis perakitan sing efektif:

Organisasi proses lokakarya
Pembagian kerja majelis sing jelas
Kirim lokakarya
Pasang klompok kasebut
Diskusi babagan metode perbaikan umum
Desain kahanan sing dibutuhake
Implementasi diwiwiti

Serat Jera nggunakake sistem conveyor nalika ngrakit barang. Sistem iki bisa nambah efisiensi produksi lan ngirit biaya produksi pabrik. Iki uga bisa ngirit jumlah tenaga produksi nganti tartamtu lan ngerteni derajat produksi otomatis.

Tujuan kita yaiku nggawe lan nyedhiyakake produk sing komprehensif lan andal kanggo para pelanggan babagan pambangunan jaringan telekomunikasi lan sistem distribusi tenaga. Muga-muga hubungi kami kanggo kerja sama luwih lanjut, muga-muga bisa nggawe hubungan jangka panjang sing bisa dipercaya.

sag