Lokakarya mbentuk pers

Serat Jera duwe luwih saka 10 mesin cetak stempel. Teknologi pencet yaiku proses panggolekan sheet metal datar ing bentuk kosong utawa koil dadi form press, banjur deformasi (kanthi mlengkung, kosong, embossing, coining dll) supaya cocog karo ukuran lan bentuk die, lan bahan kasebut banjur njaga bentuk kasebut ing salawas-lawase. Kita nindakake R&D lan ngembangake produk sing ana gandhengane karo produksi kanthi teknologi iki.

Kita nggawe komponen logam kanggo produk ing lokakarya stamping press:

-Klem jangkar serat optik kanggo kabel gambar 8

-Fiber optik kothak

-Katutupan serat optik

-Sambung konektor tindikan jampel voltase

-Klem jangkar kanggo kabel listrik

-Flat gulung penjepit kawat lan penjepit kawat bunder

-Gesper baja nggayuh

-Kabel serat optik krenjang panyimpenan

-K klip liyane, thimbles, gantungan

Bahan baku press stamping biasane yaiku kumparan baja, kayata baja tahan karat SUS 201, SUS 304, baja Karbon, Aluminium, Tembaga, Kuningan lsp.

Kabeh bahan dicenthang miturut standar ISO 9001: 2015, lan persyaratan internal JERA.

Kanthi meksa stempel iki, serat Jera duwe kemampuan kanggo riset lan ngrancang produk anyar lan nindakake sawetara produk sing dibutuhake pelanggan adhedhasar kisaran saiki. Serat Jera duwe macem-macem produk kanggo memenuhi syarat sing beda kanggo para pelanggan. Lan produk JERA dadi luwih kompetitif ing pasar

Kanthi nggunakake teknologi pers sing mbentuk iki, kita bisa ngasilake komponen logam dhewe-dhewe. Ngirit biaya lan nggawe rega unit produk luwih kompetitif, lan kita bisa ngontrol kualitas kanthi gampang dhewe.

Misi kita yaiku nyedhiyakake solusi lengkap kanggo para pelanggan kanggo mbangun jaringan telekomunikasi. Muga-muga hubungi kami kanggo kerja sama luwih lanjut, muga-muga bisa nggawe hubungan jangka panjang sing bisa dipercaya.

sfdfsdaf