Lokakarya cetakan plastik

Jalur Jera duwe luwih saka 16 cetakan injeksi plastik. Cetakan injeksi ngasilake bagean plastik produk plastik serat JERA. Proses injeksi plastik minangka proses manufaktur kanggo ngasilake bagean kanthi nyuntikake bahan molten menyang cetakan. Banjur produksi khususake suku cadang kanggo produk. Kita nindakake R&D lan ngembangake produk sing ana gandhengane karo produksi kanthi teknologi iki.

Lokakarya cetakan injeksi plastik serat Jera utamane ngasilake komponen plastik ing ngisor iki kanggo:

-Klem jangkar jangkep, klem irisan lan klem suspensi

-jepit kabel kabel gulung

-Kothak serat optik lan penutupan

-Konektor tindikan listrik

-Kurung kawat KALING

-Adaptor kabel serat optik

-LV gelas pungkasan abc

-Klem listrik voltase rendah

Bahan baku sing digunakake kanggo injeksi plastik yaiku polimer kaya Nylon, ABC, PC, PP, lan liya-liyane. Kabeh bahan baku iki dititi priksa ISO 9001: 2015 standar, lan sarat internal kita.

Kanthi nggunakake teknologi iki, serat Jera nduweni kemampuan kanggo riset lan ngrancang produk anyar lan nindakake sawetara produk sing dibutuhake pelanggan adhedhasar kisaran saiki. Serat Jera duwe macem-macem produk kanggo memenuhi syarat sing beda kanggo para pelanggan. Lan produk JERA dadi luwih kompetitif ing pasar

Kanthi cetakan injeksi kasebut, kita bisa ngasilake bagean injeksi kanthi awake dhewe. Ngirit biaya lan nggawe rega unit produk luwih kompetitif, lan kita bisa ngontrol kualitas kanthi gampang dhewe.

Ngapikake fasilitas produksi saben dina lan solusi kanggo nambah efisiensi nggawe JERA saben dina saya apik.

Misi kita yaiku nyedhiyakake solusi lengkap kanggo para pelanggan kanggo mbangun jaringan telekomunikasi. Muga-muga hubungi kami kanggo kerja sama luwih lanjut, muga-muga bisa nggawe hubungan jangka panjang sing bisa dipercaya.

asf