Lokakarya pamrosesan logam

Jalur Jera duwe proses logam. Kita nindakake R&D lan ngembangake produk sing ana gandhengane karo produksi kanthi teknologi iki.

Ing lokakarya pamrosesan logam, kita ngasilake suku cadang kanggo:

-Bali baja sing ora entuk

-Tegangan Overhead LV ABC penjepit

-Klem Penundaan LV ABC

-Figure 8 penjepit kabel serat optik

-Kurung lan pancing

-Sambung koneksi tindikan

Kita nyumurupi, ngethok, ngebor logam mbentuk bahan baku kayata stainless steel, aluminium, tembaga, kuningan lan liya-liyane. Kabeh bahan baku sing diperiksa miturut ISO 9001: 2015, lan kebutuhan internal kita.

Liwat teknologi iki, jera line bisa nggawe produk anyar utawa ngatur sawetara produk saiki supaya bisa luwih kompetitif, lan bisa nyedhiyakake penawaran sing cukup kanggo para pelanggan lan kualitas sing unggul.

Kita ngapikake fasilitas produksi lan duwe kabijakan solusi pamrosesan sing efisien lan otomatisasi.

Tujuan kita yaiku nggawe lan nyedhiyakake produk sing komprehensif lan andal kanggo para pelanggan babagan pambangunan jaringan telekomunikasi lan sistem distribusi tenaga. Muga-muga hubungi kami kanggo kerja sama luwih lanjut, muga-muga bisa nggawe hubungan jangka panjang sing bisa dipercaya.

asdgsg