Lokakarya kawat heliks

Salah sawijining produk utama serat Jera yaiku alat kelengkapan Helical. Kita ngasilake produk kanthi proses nggawe kawat heliks, mlengkung, muter, nutupi wedhi lan lem.

Ing bengkel kawat heliks, kita ngasilake produk ing ngisor iki:

-Entrasi preformasi sing kalebu dasi dilapisi, dasi sisih, ikatan spol, ikatan ndhuwur)

-Genggeman- genggeman wong sing kalebu genggeman kabel ADSS, genggeman kawat untai, ACCC, genggeman pria ACSR

-Genggeman suspensi sing kalebu gantung suspensi nganggo rod amor lan klem suspensi heliks ADSS

Kita uga nindakake riset lan gawe produk kanggo produk sing disesuaikan karo teknologi iki.

Bahan baku kelengkapan garis heliks yaiku baja kayata baja galvanis panas, stainless steel, aluminium, baja aluminium dilapisi lan tembaga. Kita mriksa kabeh materi miturut kriteria inspeksi internal ISO 9001: 2015 lan JERA.

Liwat teknologi iki, jera line bisa nggawe produk anyar utawa ngatur sawetara produk saiki supaya bisa luwih kompetitif, lan bisa nyedhiyakake penawaran sing cukup kanggo para pelanggan lan kualitas sing unggul.

Kita ngapikake fasilitas produksi lan duwe kabijakan solusi pamrosesan sing efisien lan otomatisasi.

Tujuan kita yaiku nyedhiyakake solusi kanthi lengkap kanggo penabuhan kabel lan penundaan. Kita nggawe kabeh produk sing gegandhengan karo klien ing konstruksi jaringan telekomunikasi lan sistem distribusi tenaga. Yen sampeyan duwe syarat produk sing gegandhengan, aja bebas email utawa nelpon kita.

sdgsg