Lokakarya kabel serat optik

Versi Jera Fiber yaiku kanggo nggayuh kemungkinan produksi lan nyediakake solusi lengkap kanggo pambangunan distribusi jaringan telekomunikasi. Wiwit taun 2019, Jera duwe teknologi produksi kabel serat optik.

Lokakarya produksi kabel serat optik Jera nduweni 2 jalur produksi kabel. Mesin kabel kasebut minangka merek internasional sing misuwur. Lokakarya serat Jera utamane ngasilake kabel FTTX dadi rong jinis:

-A rute instalasi njaba (udara)

-Ruteu instalasi njero ruangan

Kemampuan produksi rong jalur kasebut yaiku 500km saben dina, 5 kontainer saben wulan.

Cara paket kasebut mesthi 1km saben drum kayu lan karton. Kita uga nggawe cara ngemas khusus.

Kita mriksa bahan baku sing mlebu miturut standar ISO 9001: 2015 lan CE.

Kabel serat optik kita digawe saka G657A1, inti serat A2, FRP lan bahan kawat baja, cuaca lan plastik LSZH tahan UV.

Jera line bisa nggawe produk anyar utawa ngatur sawetara produk saiki supaya bisa luwih kompetitif, lan bisa nyedhiyakake penawaran sing cukup kanggo para pelanggan lan kualitas sing unggul.

Kita ngapikake fasilitas produksi lan duwe kabijakan solusi pamrosesan sing efisien lan otomatisasi.

saguf