Lokakarya pusat mesin CNC

Baris Jera duwe teknologi pangolahan bahan CNC, kontrol otomatis alat mesin (kayata latihan, alat sing mboseni, bubut) lan printer 3D kanthi nggunakake komputer. Mesin ngolah sepotong bahan (logam, plastik, kayu, keramik, utawa gabungan) kanggo memenuhi spesifikasi kanthi ngetutake instruksi sing wis diprogram kanthi kode lan tanpa operator manual. Kita nindakake R&D lan ngembangake produk sing ana gandhengane karo produksi kanthi teknologi iki.

Ing toko mesin pusat CNC, kita nggawe bagean perangkat keras kanggo produk biasa, kayata klem jangkar, klem penundaan.

Bahan baku sing digunakake yaiku baja kayata Aluminium, Tembaga, Kuningan lan liya-liyane. Bahan baku sing dipriksa mlebu ing ngisor standar ISO 9001: 2015, lan persyaratan internal.

CNC minangka asil dandan saka mesin non-komputerisasi sing bisa dikontrol kanthi manual.

Liwat teknologi iki, serat jera bisa ngasilake produk anyar utawa ngatur sawetara produk saiki supaya luwih kompetitif, lan bisa nyedhiyakake penawaran sing cukup kanggo para pelanggan lan kualitas sing unggul.

Kita ngapikake fasilitas produksi lan duwe kabijakan solusi pamrosesan sing efisien lan otomatisasi.

Tujuan kita yaiku nggawe lan nyedhiyakake produk sing komprehensif lan andal kanggo para pelanggan babagan pambangunan jaringan telekomunikasi lan sistem distribusi tenaga. Muga-muga hubungi kami kanggo kerja sama luwih lanjut, muga-muga bisa nggawe hubungan jangka panjang sing bisa dipercaya.

asggg
imgasf