Lokakarya lathes CNC

Baris Jera duwe teknologi pangolahan lathe CNC. Kita nindakake R&D lan ngembangake produk sing ana gandhengane karo produksi kanthi teknologi iki.

Ing lokakarya bubut CNC, kita ngasilake produk ing ngisor iki:

-Konektor konektor tegangan rendah, tengah, lan dhuwur

-Lug kabel tengah, tengah, lan voltase dhuwur

-Gulung baut aluminium endhas

-Gulung kacang aluminium sirah

-Peralmer string insulator polimer

Kang digunakake kanggo distribusi kabel listrik lan sambungan kabel, konektor tindikan insulasi, bubut CNC nyedhiyakake akurasi lan toleransi level torsi sing tepat.

Bahan baku yaiku polimer kayata Aluminium, baja, tembaga, kuningan lsp. Kabeh bahan baku sing diperiksa miturut ISO 9001: 2015, lan persyaratan internal kita.

Liwat teknologi iki, jera line bisa nggawe produk anyar utawa ngatur sawetara produk saiki supaya bisa luwih kompetitif, lan bisa nyedhiyakake penawaran sing cukup kanggo para pelanggan lan kualitas sing unggul.

Kita ngapikake fasilitas produksi lan duwe kabijakan solusi pamrosesan sing efisien lan otomatisasi.

Tujuan kita yaiku nggawe lan nyedhiyakake produk sing komprehensif lan andal kanggo para pelanggan babagan pambangunan jaringan telekomunikasi lan sistem distribusi tenaga. Muga-muga hubungi kami kanggo kerja sama luwih lanjut, muga-muga bisa nggawe hubungan jangka panjang sing bisa dipercaya.

sdgkg