Lokakarya casting aluminium lan seng

Serat Jera nindakake riset lan pengembangan produk, mula kita duwe teknologi casting lan aluminium zing die kanggo nyukupi sarat macem-macem produk.

Ing bengkel casting mati aluminium tekanan tinggi, kita ngasilake suku cadang kanggo:

-ngurung kurung lan pancing

-Labuh jangkar baris lan penjepit suspensi

-Figure 8 penjepit jangkar kabel serat optik

-Kurung lan pancing

-Klem nyaring pistol voltase dhuwur lan tengah

-Sambung konektor potongan

Bahan baku yaiku baja kayata aluminium, seng, silikat. Kabeh bahan baku sing diperiksa miturut ISO 9001: 2015, lan persyaratan internal kita

Liwat teknologi iki, jera line bisa nggawe produk anyar utawa ngatur sawetara produk saiki supaya bisa luwih kompetitif, lan bisa nyedhiyakake penawaran sing cukup kanggo para pelanggan lan kualitas sing unggul.

Kita ngapikake fasilitas produksi lan duwe kabijakan solusi pamrosesan sing efisien lan otomatisasi.

Tujuan kita yaiku nggawe lan nyedhiyakake produk sing komprehensif lan andal kanggo para pelanggan babagan pambangunan jaringan telekomunikasi lan sistem distribusi tenaga. Muga-muga hubungi kami kanggo kerja sama luwih lanjut, muga-muga bisa nggawe hubungan jangka panjang sing bisa dipercaya.

uigui