Fasilitas Produksi

Jera ngupayakake awake dhewe kanggo entuk kemungkinan nyedhiyakake lan ngasilake produk sing komprehensif lan andal kanggo solusi jaringan telekomunikasi. Kita bakal terus nggawe inovasi lan nambah kemampuan produksi. Jera nggunakake teknologi produksi modern, solusi pemrosesan hemat biaya lan peralatan otomatisasi kanggo nggayuh produksi efisiensi tinggi.

Pabrik Jera duwe kapasitas 2500 meter persegi, puluhan unit peralatan otomatisasi wis digunakake ing produksi saben dinane.

Jera duwe 10 lokakarya sing nduweni teknologi sing cocog:

1) Lokakarya kabel serat optik

2) Lokakarya cetakan plastik

3) Lokakarya mbentuk pers

4) Lokakarya kawat heliks

5) Lokakarya alat produksi

6) Lokakarya pusat mesin CNC

7) Lokakarya lathes CNC

8) Lokakarya casting aluminium lan seng

9) Lokakarya pamrosesan logam

10) Lokakarya perakitan produk

Baris Jera beroperasi miturut ISO 9001: 2015, sing ngidini kita adol menyang luwih saka 40 negara lan wilayah kayata CIS, Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika, lan Asia. Kanthi terus ningkatake fasilitas produksi supaya kita luwih kompetitif lan bisa menehi tawaran sing luwih masuk akal kanthi kualitas unggul kanggo para pelanggan.

Jera setya nyedhiyakake rega sing padha, kualitas manteb, produksi cepet lan layanan OEM kanggo para pelanggan, wenehana hubungi gratis, tujuane duwe komitmen kanggo nggawe hubungan sing bisa dipercaya lan jangka panjang.

图片1