Keuntungan kita

Jera setya nyedhiyakake program tunjangan sing kompetitif lan komprehensif kanggo para karyawan. Keuntungan kalebu rincian ing ngisor iki:

sddgggr

Paket Mbayari sing Apik

Jera nawakake karyawan kanthi paket mbayar sing apik lan lingkungan kerja sing nyengkuyung pertumbuhan lan pembangunan.

Saliyane gaji sing kompetitif, kita nyedhiyakake macem-macem mupangat kanggo para staf sing kalebu penghargaan Sales tim, kesejahteraan lelungan staf, subsidi liburan Tradhisi lan liya-liyane. Hadiah finansial iki bisa menehi inspirasi lan nggawe masarakat bisa ngupayakake ambisi, nambah profesional. kualifikasi lan asah katrampilan kanggo nggawe prabédan nyata ing mbesuk.

sddgggr

Kesehatan lan Kamping

Jera nggatekake saben karyawan sing sehat ing fisik lan mental.

Kita nyedhiyakake asuransi jiwa dhasar lan mriksa kesehatan kanthi rutin. Kita nganakake pidato kesejahteraan lan kegiatan pambangun tim kanthi rutin kanggo mbantu para warga rumangsa hebat lan duwe pangerten & hubungan jero ing antarane kita.

sddgggr

Off Time Bayaran (PTO)

Jera nawakake wektu mbayar kanthi murah kanggo preinan taunan lan preinan tradisional nasional. Kita ngerti manawa duwe wektu adoh saka kerja, ngidini karyawan duwe kesempatan kanggo nyegerake awake dhewe lan duwe kahanan sing luwih apik kanggo urip lan kerja luwih dawa.

Kajaba iku, kita mbayar wektu iketan bayi lan lara pekerjaan, sing nulungi karyawan duwe tunjangan dhasar nalika ora kerja.

sddgggr

Latihan lan Pengembangan

Jera yakin manawa prestasi lan kekayaan perusahaan gumantung karo bangsane, kita nandur modhal kanggo karyawan sajrone karir karo perusahaan kasebut supaya bisa ngembangake bakat lan keahliane kanthi lengkap.

Kita nyedhiyakake pelatihan lan pangembangan kanggo nambah kompetensi masarakat lan nglengkapi katrampilan, kalebu pangembangan kepemimpinan, manajemen proyek, adol lan negosiasi negosiasi, manajemen kontrak, pembinaan lan manajemen hubungan pelanggan. Program pelatihan kita ora mung mbantu karyawan kanggo nambah kinerja ing peran saiki nanging uga nyiapake supaya njupuk posisi sing luwih tantangan ing mbesuk.