Tes torsi kepala nyukur

Tes torsi kepala gunting liyane sing diarani tes fungsi kepala gunting digunakake kanggo mriksa kemampuan kacang kepala utawa bolt nyukur kanggo nahan beban mekanik sing dibutuhake.

Jera nerusake tes ing produk ing ngisor iki

-Sambung koneksi tindikan (IPC)

-OEM produk aluminium, kuningan lan tembaga sing gegandhengan karo CNC

-Lug, voltase tengah lan gulung voltase dhuwur.

Kritikal yaiku torsi toleransi kisaran N * m produk, ing suhu sing isih panas.

Kanggo ngukur kepiye nilai torsi bakal dibayangke karo kinerja listrik lan durasi panggunaan, kita nggunakake kabel asli sing ditrapake karo produk sing wis diuji. Kita nerusake tes fungsi kepala geser kanthi macem-macem tekanan mekanik lan termal miturut standar aksesoris distribusi listrik.

Standar tes miturut CENELEC, EN 50483-4: 2009, NFC 33-020, DL / T 1190-2012 lan nggunakake tes standar ing ngisor iki babagan produk anyar sadurunge diluncurake, uga kanggo kontrol kualitas saben dinane, kanggo mesthekake yen pelanggan bisa nampa produk sing nyukupi sarat kualitas.

Laboratorium internal kita bisa nerusake seri tes tipe standar sing gegandhengan.

Sugeng hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

asfg