Tes assembley suhu sithik

Tes perakitan suhu sithik digunakake kanggo mriksa kemampuan konektor supaya kontak listrik pas ing suhu kurang. Yen produk wis suwe kena ing suhu sithik, kinerja, fungsi, kualitas, lan umur produk bisa kena pengaruh. Iki mbutuhake tes suhu kurang saka produk kanggo mriksa resistensi produk tumrap suhu sing sithik.

Jera nerusake tes ing produk ing ngisor iki

-Sambung koneksi tindikan (IPC)

-Lug, voltase tengah lan dhuwur voltase lug.

Konektor tindikan insulasi sing mumpuni kudu duwe kontak listrik sing stabil ing antarane konduktor nalika suhu kurang. Kita diselehake ing kamar es lan nyoba kontak listrik nalika torsi kacang wis diatasi.

Laboratorium internal kita bisa nerusake seri tes tipe standar sing gegandhengan.

Sugeng hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Standar uji coba miturut CENELEC, EN 50483-4: 2009, NFC 33-020, DL / T1190-2012 kanggo aksesoris distribusi listrik. Kita nggunakake tes standar ing ngisor iki babagan produk anyar sadurunge diluncurake, uga kanggo kontrol kualitas saben dinane, supaya pelanggan bisa nampa produk sing cocog karo persyaratan kualitas.

Laboratorium internal kita bisa nerusake seri tes tipe standar sing gegandhengan.

Sugeng hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

asfaf