Tes penuaan listrik

Tes penuaan listrik digunakake kanggo mriksa kemampuan konektor duwe nilai tahan sing pas sajrone siklus suhu lan arus listrik.

Jera nerusake tes ing produk ing ngisor iki

-Sambung koneksi tindikan (IPC)

-Lug, voltase tengah lan gulung voltase dhuwur.

Loro sirkuit IPC sing dipasang karo konduktor utama lan cabang, Kudu diuji resistensi kontak listrik sawise torsi kacang sing dituduhake, Sawise diterapake arus langsung, titik pangukuran suhu lan resistensi bakal diperiksa Dibutuhake 1000 siklus panas, kanthi periodik duwe sirkuit cendhak. Sawise 1000 siklus dadi panas lan adhem, evaluasi sing tahan kudu sesuai karo standar listrik.

Cara uji coba miturut CENELEC, EN 50483-4: 2009, NFC33-020, DL / T1190-2012 kanggo aksesoris distribusi listrik. Kita nggunakake tes standar ing ngisor iki babagan produk anyar sadurunge diluncurake, uga kanggo kontrol kualitas saben dinane, supaya pelanggan bisa nampa produk sing cocog karo persyaratan kualitas.

Laboratorium internal kita bisa nerusake seri tes tipe standar sing gegandhengan.

Sugeng hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

adfsf