Tes voltase listrik ing banyu

Tes voltase listrik ing banyu liyane diarani tes penuaan listrik ing jero banyu kanggo ngukur keandalan lan konektivitas konektor tindikan kabel kanthi voltase sedheng, tengah lan dhuwur ing banyu. Kita nerusake tes iki kanthi konektor tindikan terisolasi voltase rendah, kabel kabel terisolasi lan tutup pungkasan terisolasi.

Tes iki simulasi kahanan cuaca udan terus-terusan lan asor dhuwur. Kita sijine konduktor terisolasi menyang tank transparan kanthi jumlah banyu sing cukup, banjur nyiyapake voltase dhuwur lan kanggo ngukur panyambungan. Rasio voltase lan wektu duwe nilai beda miturut standar EN 50483-4: 2009, NFC 33-020, DL / T 1190-2012 kanggo aksesoris distribusi listrik. Liwat tes simulasi kanggo njamin insulasi konektor listrik sing dhuwur ing sangisore voltase, beban listrik, simulasi durasi panggunaan.

Standar tes adhedhasar CENELEC, N 50483-4: 2009, NFC 33-020, DL / T 1190-2012 lan nggunakake tes standar ing ngisor iki babagan produk anyar sadurunge diluncurake, uga kanggo kontrol kualitas saben dina, kanggo mesthekake pelanggan bisa nampa produk sing nyukupi sarat kualitas.

Laboratorium internal kita bisa nerusake seri tes tipe standar sing gegandhengan.

Sugeng hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

aszgaege