Pengiriman Ekspor

Serat JERA nyedhiyakake produk berkualitas tinggi lan layanan paling apik kanggo para pelanggan.

Sing penting, ora mung kualitas produk, nanging uga kondhisi produk sawise dikirim lan transportasi kaping 3. Khusus kanggo pangiriman LCL, Bisa uga ana akeh transportasi sadurunge barang tekan tujuan pungkasan, lan sistem pengepakan internal bisa nggawe manawa paket cukup kuwat kanggo ngindhari kerusakan produk sajrone transportasi.

Kita bakal ngewangi para pelanggan golek cara ngemas sing paling efisien lan cocog sajrone negosiasi pesenan tuku, sing bakal ngirit biaya.

Biasane, kita nyedhiyakake cara pengepakan ing ngisor iki kanggo para pelanggan:

1. Karton berkualitas tinggi. Cara paket iki biasane ditrapake kanggo ngemas produk bobot entheng kayata kabel serat optik, penjepit kabel gulung, kothak distribusi serat optik lan liya-liyane.

asuguygfy1

2. Karton kualitas apik plus kantong poli. Paket cara iki biasane ditrapake kanggo ngemas produk abot kayata pita baja tahan karat, gesper baja tahan karat, voltase medium lan aksesoris voltase dhuwur, bolt tiang baja utawa kurung.

asuguygfy1

3. Palet kayu khusus. Sawetara pelanggan njaluk palet kanggo ngirim kargo nalika nindakake LCL utawa FCL. Cara paket iki ditrapake kanggo ngemas produk ringan kayata kabel kabel DC voltase kurang, konektor tindikan terisolasi, lug kabel, aksesoris kabel FTTH lan liya-liyane.

asuguygfy1

4. Kothak kayu. Ditrapake kanggo casting logam sing paling abot utawa perlengkapan palsu. Kayata socket socket, clevis, ball eye guy grip lsp.

asuguygfy1

Sugeng hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap! Sampeyan bakal entuk produk kompetitif produk FTTX kanthi kualitas unggul, pangiriman paling cepet lan layanan sing apik banget saka Jera.