Lowongan kerja saiki

Lowongan Kerja Saiki

Apa sampeyan pengin gabung karo tim sing duwe komitmen?

Kita duwe sawetara posisi lan kita golek talenta kanggo nambah tim. Yen sampeyan ngupaya wiwitan anyar kanthi bisnis sing tuwuh sing nuntut komitmen lan menehi ganjaran kanggo upaya lan kontribusi sampeyan, priksa posisi ing ngisor iki lan bebas hubungi kami liwat E-mail: rita.wu@jera-fiber.com.

1. Pemasaran
2. sales Oversea

asg