Sertifikasi

Baris Jera dioperasikake miturut standar ISO 9001: 2015, sing ngidini kita adol luwih saka 40 negara lan wilayah kayata CIS, Eropa, Amerika Selatan, Afrika Timur Tengah, lan Asia. Kita mesthi ngrasakake prestasi sing ana gandhengane langsung karo kualitas produk sing ditawakake.

Produk kami nduweni kualifikasi standar CE.

dafegtge

dafegtge

dafegtge